Selecteer een pagina

Workshop

Verrijk jouw leven door een MIndRelease Workshop te volgen!

Waarom MindRelease workshop?

Al sinds de vroegere tijden wisten de oude natuurvolken meer met hun brein en lichaam te doen dan de mensen die nu in de huidige westerse maatschappij leven.

De oude kennis van de natuur volken werden generaties lang doorgegeven en zorgden ervoor dat deze kennis niet verloren zou gaan.

Door deze kennis wisten ze, dat ze in staat zijn om hun lichaam en geest te sturen door middel van “Mind Kracht”.

Doordat de vele natuurvolken zoals de maya’s, indianen, eskimo’s en afrikaanse stammen altijd met bedreigingen van buitenaf te maken hebben gehad, zijn ze net zoals hun tradities haast uitgestorven. De meeste natuur volken zijn in zo’n isolement gedreven, dat ze hun heil hebben gezocht in alcohol en drugs en dat hun pure ziels kracht hiermee ook verloren is gegaan.

In de huidige maatschappij worden de oude technieken geframed als kwakzalverij. Framen is in de huidige maatschappij een krachtig middel om met woordgebruik door bepaalde mensen hun doel te bereiken, zodat je overtuigd raakt dat iets niet bestaat of dat iets onmogelijk is.

Je stuurt het denken van de ander en plaatst informatie in een bepaald licht om iemand te overtuigen of aan te zetten tot actie.

In onze workshops gaan we jullie de oude kennis en tradities van de natuurvolken  weer leren en zul je verbaasd zijn, hoe je door relatief eenvoudige technieken in staat bent om jouw brein en lichaam zo te gebruiken dat je meer in je leven positief kunt beïnvloeden dan je tot nu toe had gedacht.

Of het nu gaat om voeding, lichamelijke en geestelijke gezondheid, geluk en liefde dan zul je verbaasd zijn hoe eenvoudig je deze elementen van het leven door middel van je brein kunt versterken en in de juiste richting kunt sturen.

MindRelease Power Hypnose

Eigenlijk is hypnose al zo oud als de mensheid zelf. In het oude Egypte maakten hogepriesters al gebruik van trance om mensen te genezen van hun ziekten. Ze deden dit in zogenaamde slaaptempels, die later ook in zwang kwamen bij de Grieken en Romeinen.

In deze workshop gaan we je kennis laten maken met deze techniek. Dit doen we niet alleen door middel van theorie, maar het wordt ook een dag vol met praktijk.

Je zult versteld staan, dat jij op het einde van de dag jezelf of iemand anders in trance kan brengen met behulp van Hypnose.

Hypnose zorgt ervoor dat jij jezelf meer rust kunt geven in je gejaagde leven, maar zorgt er ook voor dat je dit op een veilige manier kunt toepassen op je gezins leden.

Je zult merken dat deze kennis en kunde je leven gaat verrijken.

Waar bestaat deze leerzame dag uit:

 

 • Ontvangst koffie/thee met heerlijk appelgebak.
 • Maximaal 6 deelnemers per workshop, omdat het anders niet mogelijk is om Hypnose goed te leren.
 • Uitleg geschiedenis en ontstaan Hypnose.
 • Uitleg wat Hypnose is en hoe dit in therapie setting en in show setting zoals op televisie wordt toegepast.
 • Uitleg hoe je Hypnose kunt gebruiken om jouw leven te kunnen verbeteren.
 • Uitleg hoe je iedereen in de Hypnose Staat kunt brengen.
 • Uitleg hoe je weet of iemand daadwerkelijk in Hypnose is.
 • Uitleg hoe je positieve veranderingen kunt programmeren bij iemand.
 • Uitleg hoe je iemand weer uit de staat van Hypnose haalt.
 • Training om iedereen in Hypnose te brengen door middel van een rustige of door middel van een snelle methode.
 • Training om jezelf binnen enkele seconden in Hypnose te brengen.
 • Training om bij jezelf veranderwerk aan te brengen, voor meer rust en/of je leven te verrijken. Meer zelfvertrouwen krijgen, minder stress enz…
 • Tussen de middag krijg je een heerlijke uitgebreide lunch aangeboden.
 • Heel de dag onbeperkt koffie, thee, water, vruchtwater en frisdrank.
 • Bonus Training t.w.v. € 199,-: Op het einde van de dag krijg je een trainings sessie zelfhypnose mee naar huis op mp3, zodat je thuis jezelf snel en efficient in de Hypnose staat kunt brengen een soort super meditatie alleen dan in een paar seconden in plaats van een uur. En hoe je veranderwerk bij jezelf kunt aanbrengen.

Investering € 275,-

Inclusief luxe lunch, versnaperingen, drinken en Bonus Training t.w.v. € 199,-

Voor wie:

Voor iedereen die nieuwsgierig is om kennis te maken met Hypnose en de Kracht ervan te ervaren

Wanneer:

Zaterdag  24 September 2022

Waar:

MindRelease Kaatsheuvel

oude healing technieken
Oude Healing Technieken

De oude natuur volken hadden allerlei simpele maar doeltreffende methodes om bijvoorbeeld zichzelf te Healen, Ontdekken welke voeding heilzaam voor je is, hoe je een mooie huid krijgt en je interne systeem fit houd, hoe je negatieve straling in je huis weg kan halen, hoe jij je mindset eenvoudig kan verbeteren, hoe je voor je eigen geluk kan zorgen, waarom het beter is om je eigen leven in te richten zoals je het zelf wilt en hoe jij je interne systeem om raad kunt vragen.

In deze workshop staan we stil bij deze technieken en gaan we testen of deze technieken nog steeds werken en hoe we ze kunnen inzetten in ons dagelijks leven.

Een leuke, leerzame maar vooral nuttige workshop!

Waar bestaat deze leerzame dag uit:

 

 • Ontvangst koffie/thee met heerlijk appelgebak.
 • Maximaal 6 deelnemers per workshop, omdat het anders niet mogelijk is om deze workshop goed te beleven.
 • De kracht van Hypnose uitgelegd en in de praktijk ervaren.
 • MindRelease Techniek “Sta in je kracht en blijf je eigen baas” .
 • Uitleg hoe je jouw interne systeem Oer Krachtig kunt maken.
 • Uitleg hoe je door middel van een al oude methode een mooiere en strakke huid krijgt.
 • We gaan je leren hoe je met je onderbewuste systeem kunt communiceren en dat deze informatie betrouwbaarder is dan je denk patroon. Dus ga uit je hoofd en vraag het je onderbewuste brein.
 • Testen welke voedings middelen en dranken geschikt, gezond en goed zijn, door een aloude methode.
 • Methode hoe je je voedsel en drinken geschikt kunt maken, zodat het gezond voor je lichaam is.
 • Training hoe je hoofdpijn makkelijk op een natuurlijke manier weg kan nemen zonder medicijnen te gebruiken.
 • Training hoe je negatieve straling in huis of elders kunt ontdekken en wat je eraan kunt doen/veranderen.
 • Uitleg en Trainen hoe je de wervels in je lichaam weer in de juiste stand kunt zetten (als je last heb van je rug, je nek enz…).
 • We gaan op het einde van de middag het geheim uitleggen en oefenen hoe je de meeste positieve oer kracht kan ervaren en dat dit je sterker maakt in je leven (let op je moet voor deze techniek uit je comfort zone komen)
 • Tussen de middag krijg je een heerlijke uitgebreide lunch aangeboden.
 • Heel de dag onbeperkt koffie, thee, water, vruchtwater en frisdrank.
 • Bonus Training t.w.v. € 199,-: Op het einde van de dag krijg je een trainings sessie zelfhypnose mee naar huis op mp3, zodat je thuis jezelf snel en efficient in de Hypnose staat kunt brengen een soort super meditatie alleen dan in een paar seconden in plaats van een uur. En hoe je veranderwerk bij jezelf kunt aanbrengen.

Investering € 275,-

Inclusief luxe lunch, versnaperingen, drinken en Bonus Training t.w.v. € 199,-

Voor wie:

Voor iedereen die eens out of the box wil denken, nieuwsgierig is en geen last heeft van preutsheidwink

Wanneer:

Zaterdag  29 Oktober 2022

Waar:

MindRelease Kaatsheuvel

Over MindRelease

Mijn naam is Johan Verduijn. Ik ben de oprichter van MindRelease. Ik heb medische microbiologie gestudeerd en gewerkt in ziekenhuizen en de farmaceutische industrie.

Ik stelde vast wat voor infectie patiënten hadden en welke antibiotica er nodig was om de infectie te bestrijden. Later ben ik gaan werken voor een farmaceutisch bedrijf waar ze vaccins ontwikkelden.

Doordat ik zelf bijna heel mijn leven met een fobie rond liep, ben ik gaan zoeken naar een snelle en effectieve methode om van mijn fobie af te komen.

Mijn zoektocht duurde bijna 30 jaar en de oplossing heb ik   verder uitgewerkt wat nu de “MindRelease” methode heet. Dit is een snelle en effectieve methode, waarbij je direct het verschil gaat ervaren, dus geen lange therapie sessies waarna uit eindelijk blijkt dat het toch niet werkt.

Wil je mijn persoonlijke verhaal horen, klik hieronder en luister mijn podcast!

 

podcast mindrelease

Mijn persoonlijk verhaal

In deze podcast #1 (van Fobie naar Vrijheid) vertel ik mijn persoonlijke verhaal, hoe ik 30 jaar rond heb gelopen met een fobie. En hoe ik na veel vallen en opstaan een methode heb ontwikkeld, waarmee je snel en krachtig jezelf kunt bevrijden uit de cirkel die angst heet.

Powered by RedCircle

Johan Verduijn

MindRelease Workshop Reserveren

13 + 10 =