0416 27 85 40 info@mindrelease.nl

Stoppen met roken moeilijk?

"Met MindRelease gegarandeerd geen terugval"
Z

Ik wil gezonder worden

Ik sta soms te hoesten als een zeehond.

Z

Ik ben snel buiten adem

Als ik een stukje loop sta ik al te hijgen.

Z

Ik vind dat het stinkt

Ik baal ervan dat mijn haren en kleren stinken.

Z

Ik wil mijn geld anders besteden

Ik weet dat als ik stop dat ik veel leuke dingen kan doen.

Waarom lukt het mij niet om te stoppen met roken?

“Ik verval steeds weer in mijn oude gewoontes”

Ik heb al zoveel geprobeerd maar toch lukt het me niet?

Op de momenten dat ik me beroerd voel weet ik dat stoppen met roken het beste voor mij is. Maar de drang om weer een sigaretje op te steken is zo groot en dan steek ik er toch weer eentje op. Daarna voel ik me weer zo zwak en vraag me af “Waarom geef ik er toch aan toe?”

Ik weet dat ik meer kans heb op longkanker als ik rook.

Verandering in het hoestpatroon, bloed in opgehoest slijm, kortademigheid, vaak terugkerende longontsteking, aanhoudende heesheid en zeurende pijn in de borststreek, rug en schouder kunnen duiden op de symtomen van longkanker.

Bestaat er een methode om definitief te stoppen?

“Het probleem is dat roken in een stukje van je brein opgeslagen is waar je zelf lastig toegang toe hebt”

Je hebt jarenlang tegen jezelf gezegd “lekker een sigaretje na het eten”, “ik wordt er zo ontspannen van” of “heerlijk samen een sigaretje roken”. Als je dit maar lang genoeg tegen jezelf zegt dan programmeer je jezelf.

En dan komt het moment dat jij opeens wilt stoppen met roken. Doordat jij jaren tegen jezelf hebt gezegd dat je roken lekker vind zegt je mind en je lichaam “bekijk het maar“. Je lichaam koppelt het roken aan sociaal, lekker en ontspannen gevoel en wil daarom niet veranderen.

Bewust wil je stoppen maar al snel merk je dat dit erg moeilijk is. Dit is erg logisch omdat het gedrag om te roken opgeslagen is in je onderbewuste geheugen en niet in het bewuste geheugen.

Wil jij jezelf bewust veranderen om te stoppen met roken dan heb je om het onderbewuste geheugen te bereiken veel wilskracht, doorzettingsvermogen en tijd nodig. Zie het als jouw eerste autorijlessen. In het begin is het erg moeilijk om alles te combineren en later door het vele herhalen wordt autorijden makkelijker omdat het grootste gedeelte van het autorijden vanuit je bewuste geheugen naar je onderbewuste geheugen is getransporteerd. Dus gaat het proces automatisch voor jou werken.

Ik ben bang als ik stop met roken dat ik dik wordt.

Vooral vrouwen hebben de neiging als ze gestopt zijn met roken om te gaan eten. Dit komt omdat je tijd over houdt en even niets te doen hebt op de momenten dat je normaal zou roken. Ook hier hebben we een oplossing voor bedacht, dit zorgt ervoor dat je geen behoefte hebt om extra te snoepen nadat je gestopt bent met roken.

Wat onze klanten vertellen

Neem niet direct van ons aan wat we vertellen, dit is wat onze klanten vertellen!

Ik wil een update geven over het stoppen met roken want het resultaat is een groot succes !!!

Ik heb direct na de sessie mijn sigaretten en aanstekers weggegooid en sindsdien geen moment meer de behoefte aan een sigaret gehad of de aandrang gehad om toch weer sigaretten te kopen en er weer één op te steken. Over een krachtige en effectieve herprogrammering gesproken. Ik ben zelf helemaal gelukkig met dit effect en niemand in mijn omgeving snapt er iets van of (vooral rokers, waarmee ik altijd samen een peukje rookte) of hebben nog twijfels over of dit niet tijdelijk is en ik over een paar weken weer een terugval zal hebben (“als het uitgewerkt is”). Al zijn ze wel allemaal heel blij voor mij en wensen ze mij toe dat het ditmaal definitief zal zijn.

Zelf weet/voel ik diep van binnen dat er echt iets structureel veranderd is en heb er zelf goede hoop op dat het dit keer definitief zal blijken te zijn. Want ik heb de afgelopen weken geen enkele keer een ‘lastig of moeilijk moment’ heb gehad en het nu al voelt alsof het lang geleden is dat ik rookte.

Niels van Beek

Morgen is het een half jaar geleden dat ik een behandeling heb gehad voor het stoppen met roken en met succes!!

Nog steeds geen enkele behoefte gehad aan een sigaret. De eerste paar dagen was het even omschakelen qua momentjes die ik anders in moest vullen. Na een week dacht kon ik me al niet meer voorstellen dat er in mijn nieuwe ritme nog tijd was voor een sigaret, zo snel is dat gegaan.

De gevarenzones (denk hierbij aan feestjes met veel rokende mensen, alcohol) voor mijzelf ook zonder problemen doorlopen.

Al met al ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Een ieder die vraagt hoe ik er zo gemakkelijk vanaf ben gekomen leg ik maar al te graag uit over wat ik heb gedaan.

Ik snap ook niet goed hoe het gebeurt is maar het resultaat is briljant.

Irma van den Bouwhuizen

Ik rookte al 17 jaar, de laatste jaren bijna twee pakjes per dag. Ik was al een tijd bezig met proberen te stoppen met roken, maar steeds in het weekend begon ik weer.

Ik ben nu 4 weken rookvrij. Twee dagen na de sessie ging ik naar een driedaags festival, waarbij uiteraard ook het nodige bier kwam kijken, en ook daar wilde ik niet roken. Het automatisme was er wel, dat ik steeds aan een sigaret moest denken. Maar een sigaret aansteken, en die giftige rook over mijn longen inademen. Dat wilde ik echt nooit meer.

4 Weken verder geniet ik van het niet roken, de moeilijke momentjes af en toe zijn makkelijk door te komen en duren maar kort. Nu, in deze vierde week denk ik er nauwelijks nog aan.

Het is heerlijk een niet roker te zijn, en ik kan me echt niet voorstellen hoe ik het ooit voor elkaar heb gekregen zoveel sigaretten op 1 dag te roken. En waarom ik er niet mee kon of wilde stoppen.

Hartelijk dank! Er is een grijze, stinkende sluier van mijn dagelijkse leven gelift, en ik geniet volop!

Ton van Dijk

Hoe kunnen we jouw leven echt veranderen?

Ons programma “definitief stoppen met roken”

Wij hebben een online programma ontwikkeld wat je direct in je eigen huis kunt volgen. De sessie om te stoppen met roken duurt ongeveer een uur en hierna is jouw onderbewuste geheugen geherprogrameerd zodat je geen behoefte meer hebt om roken. 

Wat heb je nodig om te stopen met roken?

De gedachte dat je echt klaar bent met roken!

Een computer met snelle internet verbinding

Een rustige plaats waarbij je twee dagen ongestoord een uur de tijd hebt voor ons programma

Voor wie is het programma niet geschikt:

Als jij wilt stoppen, omdat de dokter, je familie of andere mensen je hebben geadviseerd om te stoppen.

Als je weinig motivatie en doorzettings vermogen hebt.

Heb je nog twijfels?

We begrijpen dat het onmogelijk lijkt dat als je jaren een verstokte roker bent dat je dan in een uur van jouw verslaving verlost kan zijn. De reden waarom ons product zo goed werkt is dat we het probleem oplossen bij de bron (het onderbewuste geheugen). Omdat wij al duizenden mensen hebben geholpen met onze methode en wij achter ons product staan willen we dat jij geen enkel risico loopt als je ons product koopt. Je zult direct na de sessie een ander gevoel hebben dan bij de andere methodes die je hebt gebruikt om te stoppen met roken. Van binnen zul je meteen een ander gevoel hebben en je zult geen behoefte hebben om te roken. 

Wij willen dat je geen enkel risico loopt daarom garanderen we 30 dagen niet goed geld terug!

Kies jij ervoor om voor slechts € 125,- te stoppen met roken?

Binnen een halve maand heb je de investering al terugverdiend.

Door onze 30 dagen niet goed geld terug garantie loop je geen enkel risico .

Kies jij nu ook voor jouw gezondheid?

Aanbieding online stoppen tijdelijk van € 125,- nu voor slechts € 96,-

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ondanks het feit dat MindRelease zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van onze site kan MindRelease niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend. Onze algemene voorwaarden staan op het contract als u een consult bij MindRelease aangaat.