Rijangst

Ik zit al dagen in de stress als ik moet gaan rijden

Bang om auto te rijden

Veel mensen met rijangst vormen vanaf de lestijd of door de jaren heen angst om te rijden. Sommige hebben in het verleden een nare situatie in het verkeer meegemaakt, terwijl andere jaren niet zelf meer gereden hebben en moeten plots door werk of familie omstandigheden weer in de auto stappen.

Ongeveer 80% van de mensen met rijangst in onze praktijk durven wel in de omgeving rond te rijden, maar hebben angst om op de snelweg te rijden in combinatie met (vrachtauto’s) inhalen.

Als ze moeten rijden dan rijden ze van afrit tot afrit om het gevoel te krijgen dat ze kunnen ontsnappen op de snelweg of ze rijden juist achter vrachtauto’s omdat hun been blokkeert als ze moeten inhalen. 

Rijangst is goed onder controle te houden met de “MindRelease Methode”. In het onderbewuste brein kunnen we de emotie die ontstaat los koppelen van de situatie of gedachten, waardoor er geen of nauwelijks een lichamelijke reactie plaat vindt. Vindt er geen lichamelijke reactie meer plaats in het lichaam, dan verdwijnt automatisch ook de angst.

MindRelease heeft ook een lesauto met dubbele bediening beschikbaar en een bevoegd wrm instructeur die je perfect kan begleiden. Dus er wordt zowel aan de “Mind” gewerkt als de “Skills” om echt van jouw rijangst af te komen.

Over MindRelease

Mijn naam is Johan Verduijn. Ik ben de oprichter van MindRelease. Ik heb medische microbiologie gestudeerd en gewerkt in ziekenhuizen en de farmaceutische industrie.

Ik stelde vast wat voor infectie patiënten hadden en welke antibiotica er nodig was om de infectie te bestrijden. Later ben ik gaan werken voor een farmaceutisch bedrijf waar ze vaccins ontwikkelden.

Doordat ik zelf bijna heel mijn leven met een fobie rond liep, ben ik gaan zoeken naar een snelle en effectieve methode om van mijn fobie af te komen.

Mijn zoektocht duurde bijna 30 jaar en de oplossing heb ik   verder uitgewerkt wat nu de “MindRelease” methode heet. Dit is een snelle en effectieve methode, waarbij je direct het verschil gaat ervaren, dus geen lange therapie sessies waarna uit eindelijk blijkt dat het toch niet werkt.

Wil je mijn persoonlijke verhaal horen, klik hieronder en luister mijn podcast!

 

podcast mindrelease

Mijn persoonlijk verhaal

In deze podcast #1 (van Fobie naar Vrijheid) vertel ik mijn persoonlijke verhaal, hoe ik 30 jaar rond heb gelopen met een fobie. En hoe ik na veel vallen en opstaan een methode heb ontwikkeld, waarmee je snel en krachtig jezelf kunt bevrijden uit de cirkel die angst heet.

Powered by RedCircle

Johan Verduijn

Weg met jouw Angst!

Dag 1:

 • We maken een afspraak om elkaar te ontmoeten via beeldbellen.
 • We houden een uitgebreid intake gesprek en we doen een paar testjes om te kijken of we contact krijgen met jouw onderbewuste brein.
 • Indien je na het intake gesprek geen Hypnose sessie wens dan hoef je niets te betalen.
 • Vervolgens gaan we door middel van hypnose na waar de klacht vandaan komt en gaan we deze behandelen vanuit het verleden.

Dag 2:

 • Na ongeveer 1 week is het tijd voor jouw persoonlijke Hypnose/MindRelease sessie .
 • De sessie van dag 2 bestaat uit een combinatie sessie van Hypnose en de MindRelease methode.
 • In deze sessie gaan we de toekomst in, dit houd in dat we het onderbewuste geheugen gaan veranderen van de oude stand (de klacht) naar de nieuwe stand (het nieuwe gewenste resultaat).
 • Vervolgens krijg je aan het einde van de sessie nog een extra sessie namelijk “Zelfbeeld Verbeteraar”, waardoor je met andere ogen naar jezelf gaat kijken.
 • Je krijgt advies mee voor de komende 2 weken. En je gaat in deze periode jouw klacht ‘testen’. Dus je gaat  situaties opzoeken zodat je weet dat de klacht opgelost is. Je moet na sessie 2 direct verschil gaan merken. Over ongeveer 2 weken gaan we voor dag 3.

Dag 3:

 • We bespreken de sessie van dag 2 en bespreken hoe het testen van de klacht ging.
 • Je komt langs in het MindRelease Centrum en gaan 60 minuten in uw auto of in onze lesauto met dubbele bediening rijden.

 € 475,-   

inclusief 21% btw

 

 

Mochten er mensen zijn die graag geholpen willen worden, maar hier het geld niet voor hebben. MindRelease helpt per maand 2 mensen op natura basis. Dit houdt in dat jij jouw tijd kan omzetten om deze drie sessies te volgen. Stuur ons een mail en we kijken of we beide tot een overeenkomst kunnen komen.

 

Leer zelf de MindRelease Methode in 3 dagen!

 • Je wilt zelf de controle krijgen over je geest en lichaam en niet afhankelijk zijn van coaches en healers.
 • Je wilt jezelf maar ook je kinderen, vrienden en kennissen helpen.
 • Methode om direct af te reken met: alle fobieen en angsten, kinderen en volwassen met een pestverleden te helpen, stoppen met roken en afvallen zonder dieet.
 • Je in staat bent om je niet meer te laten beinvloeden door je omgeving en je leven beter in te richten zodat je meer succes en geluk ervaart in je leven!
 • Cursus inclusief live training, uitgebreide luxe lunch incl drinken.

 € 275,- per cursus dag

exclusief 21% btw

 

 

 

MindRelease Sessie Boeken of stel hier uw vraag:

3 + 13 =

Meest gestelde vragen:

rijangst
Ik heb al van alles geprobeerd, waarom zou dit wel werken?

Dit komt omdat de meeste therapieën werken in het bewuste brein. Je begrijpt heel goed met jouw bewuste verstand dat er eigenlijk niets aan de hand is, maar jouw lichaam reageert er anders op. Alleen al de gedachte dat de angst of fobie kan optreden zorgt al voor angstgevoelens en lichamelijke spanningen die worden omgezet in paniek en/of vluchtgedrag.

De “MindRelease Methode” werkt in het onderbewuste brein. We kunnen in het onderbewuste geheugen als het ware de informatie veranderen, waardoor jouw lichaam niet meer met angst reageert op bepaalde gedachten of herkenbare situaties.

Omdat we in het onderbewuste werken zul je direct na sessie 2 verschil merken. We koppelen als het ware jouw lichamelijke reactie los van de situatie waar je bang voor bent, waardoor de angst vanzelf verdwijnt.

 

 

Ben ik zeker verlost van mijn angst/fobie?

Nee, dit is een innerlijk proces, jouw overtuiging, jouw inzet en jouw lichaam en geest bepalen uiteindelijk het resultaat.

Stel jezelf eens de volgende vragen. Wil ik me 100% inzetten en geloof ik dat ik het zelf kan ? Voel ik me nu slachtoffer of ben ik bereid om vanuit mijn eigen kracht te werken ? Wij kunnen meer met ons lichaam en brein dan ons wordt verteld. Dus je moet het zelf doen, alleen weten wij hoe je daar snel en effectief kunt komen.

Dus van de mentaliteit “Eerst zien dan geloven” naar ” Eerst geloven dan zien!“.

Hoe zit het met de begeleiding?

MindRelease staat bekend om zijn persoonijke begeleiding. We volgen je in ieder geval de komende 4 weken na de eerste sessie en zullen je regelmatig helpen hoe we het maximale resultaat kunnen behalen.

Kost de "MindRelease Methode" meer dan gewone therapie?

De “MindRelease Methode” is meestal voordeliger dan de meeste andere therapieën. Dit komt door de eenvoud en de kracht waarbij MindRelease vooral het onderbewuste brein traint. Door deze ijzersterke methode heb je maar 3 sessies nodig. Terwijl je bij reguliere therapieën vaak tientallen sessies nodig hebt. 

Wordt deze therapie/training vergoed?

Nee, de “MindRelease Methode”, wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Het is een investering in jezelf. Gun jij jezelf deze investering ?