Pesten

Ben je vroeger gepest en heb je er op latere leeftijd nog steeds last van?

MindRelease is gespecialiseerd om je in een korte tijd emotioneel en lichamelijk te verlossen van jouw pest verleden…

Pesten is niet zo onschuldig als sommige mensen denken. Ben je volwassen dan neem je het pest gedrag uit het verleden nog steeds mee in je huidige leven. Je hebt weinig zelfvertrouwen. Omgang met mensen vindt je moeilijk. Je bent voordurend bang en de spontaniteit gaat er ook vanaf. Je hebt nog steeds het gevoel dat er op je voorhoofd staat geschreven “pak mij”.

Juist hele mooie gevoelige mensen (oude zielen) vallen vaak te prooi aan het pest gedrag.  Het lijkt alsof de pesters een sensor hebben om deze gevoelige mensen te herkennen.

N

Ik voel me alleen in deze wereld.

N

Weinig zelfvertrouwen.

N

Vindt mezelf dom en/of lelijk.

N

Wat is er mis met mij?

N

Bang voor groepen en nieuwe mensen.

MindRelease Oplossing…

Wil jij echt van jouw pest verleden af?

Hoe werkt deze therapie om mijn pest verleden op te lossen?

De meeste therapieën zijn praat therapieën. Dit houdt in dat er op bewust niveau gewerkt wordt. Het nadeel aan deze therapieën is dat deze lang duren en niet alles uit het verleden opruimt.

MindRelease werkt in het onderbewuste geheugen. Je moet het eigenlijk zien als een harde schijf waar heel jouw verleden op staat. Door middel van onze therapie sessies kunnen we het pest verleden overschrijven en ben je meestal 3 sessies verlost van jouw pest verleden.

Hoe kan het zijn dat dit zo krachtig werkt?

Deze vorm van therapie word al eeuwen gebruikt door alle natuur volken zoals de indianen, de maya’s en zelf de egyptenaren van vroeger.

Met behulp van deze therapie vorm kunnen we het lichamelijke los koppelen van het geestelijke.

Hoe moet je dit zien? Jouw lichaam heeft in het verleden iets naars meegemaakt en wil jouw in soort gelijke situaties beschermen.

Hoe beschermt jouw lichaam jou? Door als je aan het verleden denkt of in gelijk soortige situaties komt, dat je dan angst krijgt, een overdreven gevoel van voorzichtigheid en dat je moeite hebt om mensen te vertrouwen.

MindRelase kan jouw gevoel (klachten) loskoppelen van het verleden, waardoor jouw lichaam niet meer getriggerd wordt en jij vanaf nu gewoon weer kan ontspannen en genieten van het leven, zonder steeds over je schouder te kijken.

Wat zijn de kosten en wordt het vergoed?

Deze vorm van therapie wordt niet vergoed en dat willen we zelfs ook niet. Dit komt omdat we vanuit ons hart de mensen willen helpen die echt voor 100% geholpen willen worden. We houden niet van proberen!

Er zijn drie sessies nodig, zodat je niet op kosten wordt gejaagd en je moet direct na de eerste sessie al resultaat zien.

De totale kosten bedragen € 350,-

 

Waar kan ik de therapie volgen?

In kaatsheuvel kun je alleen maar deze vorm van therapie volgen. 

“Er is niets mis met jou, Er is een hoop mis met de wereld waarin jij leeft .”

– MindRelease

“Zeg nooit tegen jezelf dat je niet goed genoeg bent, als een persoon niet kan zien hoe geweldig jij bent, dan is diegene gewoon niet goed genoeg voor jou . .”

– MindRelease

“Jij bent goed genoeg. Slim, mooi en sterk genoeg. Luister naar jouw hart en leef jouw leven. Jij hebt niemand iets te bewijzen. Geloof in jezelf en voorkom dat onzekerheden je leven ruïneren. Jij bent perfect zoals je echt bent. ECHT.”

– MindRelease

Maak een afspraak

4 + 10 =

Pesten op School

Speciaal voor scholen een lesprogramma\workshop van 2 uur!

Inhuren van MindRelease voor echte begeleiding, gepeste leerlingen op school!