Angst & Trauma Release

Generaties lang worden Angsten en/of Trauma’s door gegeven. Het kan zo zijn dat je het in dit leven hebt meegekregen, maar de oorsprong kan al generaties terug zijn gevormd.

Als je leert hoe angsten en trauma’s kunnen ontstaan in het brein, dan weet je ook hoe jij je kunt beschermen in de toekomst en hoe je angsten en traumas’s uit het verleden kunt oplossen of verzachten.

Bij de natuur volken werd vroeger deze informatie en skills via de grootouders door gegeven aan hun kinderen en deze gaven het weer door aan hun kinderen.

Wij in het moderne westen, zijn al vele generaties steeds verder van de natuur weg geleid. Waardoor we niet meer in verbinding staan met de natuur en ons oergevoel. 

Wil jij weer de informatie en skills leren van de natuur volken en je zelf hier krachting mee helen, zo dat je minder kwetsbaar wordt voor angsten en trauma’s.

 

MindRelease “Love & Healing” Therapie

Voor elkaar zijn:

In harmonie staan we altijd klaar voor elkaar. We ervaren de liefde voor elkaar en zijn een grote familie. Je wordt gehoord met respect. Zijn we het begin voor een betere wereld?

Ontwikkeling:

Wij zijn een natuur volk, maar door de huidige maatschappij gaan we steeds verder van onze ziel staan. Leer zoals de oude culturen om weer dicht bij de natuur te komen staan. We kunnen meer als we zelf denken….

Gezondheid:

Is onze gezondheid nog wel oké? Kunnen we gezond leven? Is het voedsel van nu goed voor ons lichaam?  Zullen we samen de handen ineen slaan om onze gezondheid te optimaliseren en de eigen regie weer terug te nemen?

Op weg naar de echte vrijheid...

De maatschappij, godsdiensten en regeringen hebben er voor gezorgd dat we niet vrij kunnen leven zoals het leven bedoelt is.

Hierdoor zit de huidige mens vol met angsten, schaamte en wil het voldoen aan bepaalde opgelechte verwachtingen.

Hoe zou het zijn als de angsten worden opgelost, je je nergens meer voor schaamt en je nu kiest voor ontwikkeling als mens, je ziel open zetten en vrij door het leven gaat en erachter komt wat echt leven is en in het licht staan.

Vindt jouw balans, energie & geluk en spiritualiteit op een natuurlijke manier terug. 

angst

Liefde, Inzicht, Vrijheid

 

 Lichtwerkers voelen zich van nature sterk aangetrokken tot spiritualiteit en willen graag andere mensen helpen, wat vaak ook ten koste gaat van hun eigen gezondheid.

We ervaren vaak dat wij anders zijn dan anderen.  Lichtwerkers zijn of worden bijna altijd solisten, die niet passen in vaste maatschappelijke structuren. Daarom is het fijn om met gelijk gestemde bij elkaar te komen.

 

“Ieder van ons is als een engel met slechts 1 vleugel, we kunnen pas vliegen als we elkaar omarmen”

Johan

Samen het licht in de wereld brengen…

Wil je samen met elkaar in een positieve vibe omgaan. Altijd het gevoel hebben dat er altijd mensen zijn die onvoorwaardelijk ervoor jou zijn.

Jezelf kunnen zijn en liefde van elkaar ervaren in deze steeds donkere wereld vol met manipulatie.

Samen het licht versterken!

Luister naar de podcast…

Hoe werkt het?

1.

Kennis maken

Je mag langs komen voor een gratis kennismakingsgesprek.

In dit gesprek zal ik vertellen wat mijn visie is en mag jij vertellen waarom je eventueel behoefte zou hebben om lid te worden.

2.

Inzicht en Healing

Gedurende drie maanden gaan we 1 op 1 gesprekken aan en gaan we kijken wat er mogelijk is op spiritueel en healing gebied.

Alle beperkingen, angsten en schaamte gaan we uit het systeem halen om echte vrijheid te ervaren.

3.

Leerling

Als de klik er is. Gaan we vanaf nu in groeps verband met elkaar om. We staan klaar voor elkaar en genieten van elkaars aanwezigheid.

In deze periode kun je veel leren van elkaar.

4.

Familie

Als het na een jaar als leerling bevalt, wordt je definitief toegelaten tot de familie.

Jouw gezin en werk staan op de eerste plaats. En op de tweede plaats staat jouw nieuwe (licht) familie.

 

“Het leven is niet een probleem wat opgelost moet worden, maar een mysterie wat geleefd moet worden.”

– MindRelease Familie

“Gezondheid is het grootste geschenk, Tevredenheid de grootste rijkdom en Trouw de rijkste relatie. ”

– MindRelease Familie

“Alleen de aller Wijsten en de aller Dwaasten veranderen nooit van mening.”

– MindRelease Familie

Contact

Wil je een gratis informatie gesprek, schrijf je hieronder in…

9 + 2 =