Emetofobie

Angst om over te geven

Angst om over te geven

Is daar waar je juist onbezorgd van het leven en alledaagse zaken wilt genieten, de angst om over te geven het enige waar je aan kunt denken ? Beheerst de angst om over te geven jouw dagelijks leven, zelfs als je al jaren niet hebt overgegeven ? Natuurlijk weet je wel dat de angst irrationeel is, maar dat maakt het niet makkelijker. 

Wanneer wordt het voor jou echt een probleem? Als je met je werk een uitje hebt of ergens moet gaan uit eten of wat dacht je van een vakantie, stel dat het daar gebeurt. Denk jij op die momenten, ik blijf wel veilig thuis.

De meeste mensen met emetofobie schamen zich ervoor en vaak weet niemand in hun omgeving dat ze hier last van hebben.

Emetofobie is goed onder controle te houden met de “MindRelease Methode”. In het onderbewuste brein kunnen we de emotie die ontstaat los koppelen van de situatie of gedachten, waardoor er geen of nauwelijks een lichamelijke reactie plaat vindt. Vindt er geen lichamelijke reactie meer plaats in het lichaam, dan verdwijnt automatisch ook de angst.

Over MindRelease

Mijn naam is Johan Verduijn. Ik ben de oprichter van MindRelease. Ik heb medische microbiologie gestudeerd en gewerkt in ziekenhuizen en de farmaceutische industrie.

Ik stelde vast wat voor infectie patiënten hadden en welke antibiotica er nodig was om de infectie te bestrijden. Later ben ik gaan werken voor een farmaceutisch bedrijf waar ze vaccins ontwikkelden.

Doordat ik zelf bijna heel mijn leven met een fobie rond liep, ben ik gaan zoeken naar een snelle en effectieve methode om van mijn fobie af te komen.

Mijn zoektocht duurde bijna 30 jaar en de oplossing heb ik   verder uitgewerkt wat nu de “MindRelease” methode heet. Dit is een snelle en effectieve methode, waarbij je direct het verschil gaat ervaren, dus geen lange therapie sessies waarna uit eindelijk blijkt dat het toch niet werkt.

Wil je mijn persoonlijke verhaal horen, klik hieronder en luister mijn podcast!

 

podcast mindrelease

Mijn persoonlijk verhaal

In deze podcast #1 (van Fobie naar Vrijheid) vertel ik mijn persoonlijke verhaal, hoe ik 30 jaar rond heb gelopen met een fobie. En hoe ik na veel vallen en opstaan een methode heb ontwikkeld, waarmee je snel en krachtig jezelf kunt bevrijden uit de cirkel die angst heet.

Powered by RedCircle

Johan Verduijn

Weg met jouw Angst of Fobie!

Dag 1:

 • We maken een afspraak om elkaar te ontmoeten via beeldbellen.
 • We houden een uitgebreid intake gesprek en we doen een paar testjes om te kijken of we contact krijgen met jouw onderbewuste brein. Op het moment dat we denken dat het voor jouw geen zin heeft, dan zeggen we dat eerlijk en doen we geen MindRelease Sessie!
 • Op het moment dat we samen denken dat we jouw issue kunnen behandelen met de MindRelease Methode, dan ga ik je een aantal vragen stellen wat te maken heeft met jouw angst of fobie.

Dag 2:

 • Met de gegevens vanuit het gesprek van Dag 1 gaan we aan de slag om jou van je angst of fobie te verlossen.
 • In onze audio studio gaan we een opname maken, waarbij het voor jou makkelijk is om in het onderbewuste brein te komen en passen we jouw persoonlijke  MindRelease Methode toe in een mp3.
 • Je start op dag 2 met een online cursus, waarbij we je leren hoe je het beste resultaat gaat halen uit jouw persoonlijke sessie en hoe je moet omgaan mocht er toch nog een tegenslag komt.
 • Binnen 5 werkdagen sturen we jouw persoonlijk bestand naar jouw e-mail adres klaar voor gebruik, zodat je deze kunt downloaden op jouw telefoon of tablet, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt. e

MindRelease Garantie:

 • Mocht je binnen 90 dagen nog niet het gewenste resultaat merken. Of ben je bijna verlost van je angst of fobie, maar is er nog een klein dingetje wat nog bijgesteld moet worden, dan maken we een nieuwe afspraak.
 • We gaan elkaar dan weer ontmoeten via beeld bellen om het verloop te monitoren en te kijken waar we nog het een of ander bij kunnen stellen.
 • Mocht het nodig zijn, dan maken we kosteloos nog een nieuwe persoonlijk MindRelease mp 3 sessie in onze audio studio.

 € 375,-

inclusief 21% btw

 

 

Mochten er mensen zijn die graag geholpen willen worden, maar hier het geld niet voor hebben. MindRelease helpt per maand 2 mensen op natura basis. Dit houdt in dat jij jouw tijd kan omzetten om deze drie sessies te volgen. Stuur ons een mail en we kijken of we beide tot een overeenkomst kunnen komen.

 

MindRelease Code® Leren?

 • Je wilt zelf de controle krijgen over je geest en lichaam en niet afhankelijk zijn van coaches en healers.
 • Je wilt jezelf maar ook je kinderen, vrienden en kennissen helpen.
 • Methode om direct af te reken met: alle fobieen en angsten.
 • Zijn er mensen in het gezin die gepest worden of gepest zijn in het verleden om die te kunnen helpen, zodat ze niet in het verleden blijven hangen.
 • Je leert hoe je iedereen kunt stimuleren in het brein om meer zelfvertrouwen te krijgen.
 • Je in staat bent om je niet meer te laten beinvloeden door je omgeving en je leven beter in te richten zodat je meer succes en geluk ervaart in je leven!
 • Cursus inclusief live training, uitgebreide luxe lunch incl drinken en online trainingen en beïnkomsten.
 • Duur cursus: 4 maanden bestaande uit 1 live cursus dag + 1 online cursus avond per maand. 

 € 375,- per maand

exclusief 21% btw

 

 

 

MindRelease Sessie Boeken of stel hier uw vraag:

7 + 3 =

Meest gestelde vragen:

emetofobie
Ik heb al van alles geprobeerd, waarom zou dit wel werken?

Dit komt omdat de meeste therapieën werken in het bewuste brein. Je begrijpt heel goed met jouw bewuste verstand dat er eigenlijk niets aan de hand is, maar jouw lichaam reageert er anders op. Alleen al de gedachte dat de angst of fobie kan optreden zorgt al voor angstgevoelens en lichamelijke spanningen die worden omgezet in paniek en/of vluchtgedrag.

De “MindRelease Methode” werkt in het onderbewuste brein. We kunnen in het onderbewuste geheugen als het ware de informatie veranderen, waardoor jouw lichaam niet meer met angst reageert op bepaalde gedachten of herkenbare situaties.

Omdat we in het onderbewuste werken zul je direct na sessie 2 verschil merken. We koppelen als het ware jouw lichamelijke reactie los van de situatie waar je bang voor bent, waardoor de angst vanzelf verdwijnt.

 

 

Ben ik zeker verlost van mijn angst/fobie?

Nee, dit is een innerlijk proces, jouw overtuiging, jouw inzet en jouw lichaam en geest bepalen uiteindelijk het resultaat.

Stel jezelf eens de volgende vragen. Wil ik me 100% inzetten en geloof ik dat ik het zelf kan ? Voel ik me nu slachtoffer of ben ik bereid om vanuit mijn eigen kracht te werken ? Wij kunnen meer met ons lichaam en brein dan ons wordt verteld. Dus je moet het zelf doen, alleen weten wij hoe je daar snel en effectief kunt komen.

Dus van de mentaliteit “Eerst zien dan geloven” naar ” Eerst geloven dan zien!“.

Hoe zit het met de begeleiding?

MindRelease staat bekend om zijn persoonijke begeleiding. We volgen je in ieder geval de komende 3 weken na dag 1 en zullen je regelmatig helpen hoe we samen het maximale resultaat kunnen behalen.

Kost de "MindRelease Methode" meer dan gewone therapie?

De “MindRelease Methode” is meestal voordeliger dan de meeste andere therapieën. Dit komt door de eenvoud en de kracht waarbij MindRelease vooral het onderbewuste brein traint. Door deze ijzersterke methode heb je maar twee sessies nodig. Terwijl je bij reguliere therapieën vaak tientallen sessies nodig hebt. 

Wordt deze therapie/training vergoed?

Nee, de “MindRelease Methode”, wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Het is een investering in jezelf. Gun jij jezelf deze investering ?