Selecteer een pagina

Bloosangst

Angst om een rood hoofd te krijgen waar anderen bij zijn

Bloosangst

Bloosangst heeft vaak te maken met de gedachte “Wat andere mensen van jou vinden”.

Je bent in gedachten en je bent bang dat je straks weer een rood hoofd krijgt. En terwijl je er aan denkt krijg je het helemaal warm. Je schrikt en je voelt je hoofd al rood worden en je kijkt direct om je heen wie je nu kan zien.

Als je met een groep mensen bent dan ben je meestal stil en blijf je op de achtergrond, terwijl je genoeg te zeggen hebt.

Je slaapt al dagen niet omdat je een presentatie moet geven.

Als jij het gevoel hebt dat je moet praten met je meerdere, dan krijg je al direct het bloosgevoel. Je voelt je minderwaardig en je schaamt je ervoor, je bent bang dat ze jou voor minderwaardig aanzien.

Bloosangst is goed onder controle te houden met de “MindRelease Methode”. In het onderbewuste brein kunnen we de emotie die ontstaat los koppelen van de situatie of gedachten, waardoor er geen of nauwelijks een lichamelijke reactie plaat vindt.

Over MindRelease

Mijn naam is Johan Verduijn. Ik ben de oprichter van MindRelease. Ik heb medische microbiologie gestudeerd en gewerkt in ziekenhuizen en de farmaceutische industrie.

Ik stelde vast wat voor infectie patiënten hadden en welke antibiotica er nodig was om de infectie te bestrijden. Later ben ik gaan werken voor een farmaceutisch bedrijf waar ze vaccins ontwikkelden.

Doordat ik zelf bijna heel mijn leven met een fobie rond liep, ben ik gaan zoeken naar een snelle en effectieve methode om van mijn fobie af te komen.

Mijn zoektocht duurde bijna 30 jaar en de oplossing heb ik   verder uitgewerkt wat nu de “MindRelease” methode heet. Dit is een snelle en effectieve methode, waarbij je direct het verschil gaat ervaren, dus geen lange therapie sessies waarna uit eindelijk blijkt dat het toch niet werkt.

Wil je mijn persoonlijke verhaal horen, klik hieronder en luister mijn podcast!

 

podcast mindrelease

Mijn persoonlijk verhaal

In deze podcast #1 (van Fobie naar Vrijheid) vertel ik mijn persoonlijke verhaal, hoe ik 30 jaar rond heb gelopen met een fobie. En hoe ik na veel vallen en opstaan een methode heb ontwikkeld, waarmee je snel en krachtig jezelf kunt bevrijden uit de cirkel die angst heet.

Johan Verduijn

In 1 of 2 sessies verlost van jouw angst of fobie

Intake gesprek

We houden online een intake gesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we wat je wilt veranderen in jouw leven.

mindrelease

De sessie

Binnen 2 werkdagen is jouw persoonlijke sessie klaar en wordt deze naar jou toe gestuurd. Na het beluisteren van de sessie zul je direct verandering merken.

Johan Verduijn

Begeleiding

Tot vijf werkdagen na de sessie begeleid ik je om een optimaal resultaat te krijgen. Je staat er dus niet alleen voor! Over het algemeen zijn 1 of 2 sessies voldoende om de angst of fobie te verhelpen.

Investeer in jezelf

Kosten:

€ 176,-  excl.btw

Beeldbellen of telefonisch intake gesprek.

Online via beeldbellen of telefonisch houden we een intake gesprek om tot de kern van jouw probleem te komen.

Persoonlijke sessie op maat gemaakt.

Binnen 2 werkdagen wordt er een sessie op maat gemaakt om jouw angst of fobie te verminderen of helemaal op te lossen. De persoonlijke sessie wordt aan de hand van het intake gesprek gemaakt. Hierdoor zal deze heel krachtig werken.

5 dagen persoonlijke begeleiding:

Om al jouw vragen te beantwoorden en tips en tricks te geven voor een optimaal resultaat.

Bonus sessie #1:

Je krijgt van MindRelease een instructie video waarbij we stap voor stap onze methode uitleggen om het beste resultaat te krijgen. 

Bonus sessie #2:

Je krijgt van MindRelease een extra sessie ter waarde van € 96,- om jouw zelfbeeld positief te veranderen.

Bonus sessie #3:

Je krijgt van MindRelease een extra sessie ter waarde van € 125,- voor meer zelfvertrouwen.

Bloosangst
Ik heb al van alles geprobeerd, waarom zou dit wel werken?

Dit komt omdat de meeste therapieën werken in het bewuste brein. Je begrijpt heel goed met jouw bewuste verstand dat er eigenlijk niets aan de hand is, maar jouw lichaam reageert er anders op. Alleen al de gedachte dat de angst of fobie kan optreden zorgt al voor angstgevoelens en lichamelijke spanningen die worden omgezet in paniek en/of vluchtgedrag.

De “MindRelease Methode” werkt in het onderbewuste brein. We kunnen in het onderbewuste geheugen als het ware de informatie veranderen, waardoor jouw lichaam niet meer met angst reageert op bepaalde gedachten of herkenbare situaties.

Omdat we in het onderbewuste werken zal direct na 1 sessie verschil te merken zijn. We koppelen als het ware jouw lichamelijke reactie los van de situatie waar je bang voor bent, waardoor de angst vanzelf verdwijnt.

 

 

Ben ik zeker verlost van mijn angst/fobie?

Nee, dit is een innerlijk proces, jouw overtuiging, jouw inzet en jouw lichaam en geest bepalen uiteindelijk het resultaat.

Stel jezelf eens de volgende vragen. Wil ik me 100% inzetten en geloof ik dat ik het zelf kan ? Voel ik me nu slachtoffer of ben ik bereid om vanuit mijn eigen kracht te denken ? Wij kunnen meer met ons lichaam en brein dan ons wordt verteld. Dus je moet het zelf doen, alleen weten wij hoe je daar snel en effectief kunt komen.

Dus van de mentaliteit “Eerst zien dan geloven” naar ” Eerst geloven dan zien!“.

Hoe zit het met de begeleiding?

MindRelease staat bekend om zijn persoonijke begeleiding. Daarom volgen we je nog 5 dagen na het sturen van jouw persoonlijke sessie om je tips en tricks te geven en te begleiden waar nodig.

Waarom online?

Er zijn meerdere redenen waarom de online aanpak zo goed werkt.

  1. Je kunt rustig in jouw eigen omgeving de sessie volgen. Als mensen naar de praktijk komen, zijn ze vaak zo zenuwachtig dat de sessie niet optimaal werkt. Vind je het thuis spannend om de sessie te volgen en werkte deze niet optimaal. Dan kun je de volgende dag de sessie gewoon nog een keer doen.
  2. Ben je van jouw klachten af, dan kan het soms voorkomen dan een heftige gebeurtenis jouw onderbewuste weer terug zet naar de oude stand van toen je nog de angst had. Omdat je jouw persoonlijke sessie in bezit hebt kun je deze gewoon weer volgen en weg is de angst.
  3. Het is goedkoper en zeker zo effectief.
Kost de "MindRelease Methode" meer dan gewone therapie?

De “MindRelease Methode” is meestal voordeliger dan de meeste andere therapieën. Dit komt door de eenvoud en de kracht waarbij MindRelease vooral het onderbewuste brein traint. Door deze ijzersterke methode heb je meestal maar 1 of 2 sessies nodig. Terwijl je bij reguliere therapieën vaak tientallen nodig hebt. 

Wordt deze therapie/training vergoed?

Nee, de “MindRelease Methode”, wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Het is een investering in jezelf. Gun jij jezelf deze investering ?

"Verander wat je niet kunt accepteren, maar accepteer wat je niet kunt veranderen."

"Loslaten is niet het einde van de wereld. Het is het begin van een nieuw leven"

Heb je een vraag of wil je een intake of therapie sessie reserveren ? Meld je dan hieronder aan.

Email

1 + 10 =

Openingstijden: Ma t/m Vr

9:00 – 20:00

MindRelease Praktijk:

Kaatsheuvel

Eerst volgende cursus/training:

Basis cursus "hypnose leren"

Wist je dat hypnose een snelle en efficiënte manier is om meer rust in jouw leven te krijgen. Door hypnose kun je makkelijker ontspannen en je kunt  jouw lichaam en brein  onderbewust sturen. Hierdoor zul je sterker in het leven staan.